Υπηρεσιες και Πολιτικες - INFINITY VIEW
 • 24ωρη Λειτουργία Υποδοχής – 24 HRS Reception
 • Κεντρικό Χρηματοκιβώτιο – Central Safety Box
 • Μεταφορά & Φύλαξη Αποσκευών – Groom & Luggage storage
 • Δωρεάν Wi-Fi – Free Wi-Fi
 • Κοινόχρηστος Υπολογιστής – Public PC
 • Υπηρεσία Εκτύπωσης – Printer Service
 • Δορυφορική Τηλεόραση – Satellite TV
 • Βρεφική Κούνια – Baby Cot
 • Επιλογή Μαξιλαριού – Pillow Selection
 • Υπηρεσία Αφύπνισης – Wake up Call
 • *Πρωινό στο Δωμάτιο – Room Service Breakfast
 • Ελληνικό πρωινό σε μπουφέ 08:30 – 11:00 – Greek breakfast Buffet 08:30 – 11:00 (δυνατότητα παροχής πρωινού νωρίτερα απο τις 08:30 κατόπιν ζήτησης – early breakfast service available upon request)
 • Υπηρεσία Δωματίου 9 π.μ. – 10 μ.μ. (δυνατότητα περιορισμένης εξυπηρέτησης και εκτός του οριζόμενου διαστήματος καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας) –  Room Service 9 am – 10 pm (limited service available throughout the day)
 • Πρωινό σε Πακέτο – Breakfast Boxes
 • *Υπηρεσία καθαρισμού ρούχων – Laundry Service
 • *Υπηρεσία σιδερώματος ρούχων – Clothes ironing service
 • *Υπηρεσία Φύλαξης Παιδιών – Baby Sitting
 • Δωρεάν ανοιχτός χώρος στάθμευσης – Free open parking area
 • Concierge services
 • *Υπηρεσίες μασάζ / spa – Massage and spa services

*Υπηρεσίες με επιπλέον χρέωση


Οροι και πολιτικες

Κατά την πραγματοποίηση της κράτησης σας στο Ξενοδοχείο Infinity View, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν οτι οι περιγραφές των τύπων δωματίων, οι φωτογραφίες για κάθε δωμάτιο και χώρο του Ξενοδοχείου, οι παροχές και οι υπηρεσίες που ισχύουν και συμπεριλαμβάνονται στη διαμονή σας είναι αυτές που αναγράφονται στο website μας. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε την κράτηση σας μέσω εξωτερικής πηγής και οι περιγραφές των παραπάνω η οι υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται στη διαμονή σας διαφέρουν από τα δεδομένα που θα βρείτε στο site μας, ευθύνη οποιαδήποτε ανακρίβεια πληροφοριών φέρει η εκάστοτε πηγή που πραγματοποίησε την κράτηση και οχι το Ξενοδοχείο.

Για την πραγματοποίηση μιας κράτησης στο Ξενοδοχείο μας, θα χρειαστεί να μας παρέχετε κάποια απαραίτητα προσωπικά δεδομένα ώστε κατά την άφιξη σας να γίνει η ταυτοπροσωπία βάσει των στοιχείων που θα παρουσιάσετε στη ρεσεψιόν. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό τα προσωπικά στοιχεία της κράτησης να αφορούν το άτομο που θα διαμείνει στο Ξενοδοχείο, το οποίο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 18 έτη. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κράτηση για τρίτο και τα στοιχεία που θα παρέχετε αφορούν άτομο που δεν θα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο κατά το check in, θα είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε γραπτώς για τα στοιχεία του ατόμου που αναμένεται να διαμείνει υπο το συγκεκριμένο όνομα κράτησης.

Τα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που θα παρέχετε κατά την κράτηση σας θα πρέπει να είναι ακριβή και πραγματικά, ενώ σε περίπτωση αλλαγής τους καλείστε να τα ενημερώσετε ώστε να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οτιδήποτε χρειαστεί σχετικά με την κράτηση σας και για την ενημέρωση σχετικά με τους όρους και τις πολιτικές του Ξενοδοχείου που ισχύουν για την κράτηση σας. Αν τα στοιχεία που παρείχατε δεν είναι ακριβή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας, το Ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για την μη ενημέρωση σας σχετικά με κανονισμούς και πολιτικές που μπορεί να επηρεάσουν την ισχύ της κράτηση σας η την πιθανή απώλεια της λόγω μη-συμμόρφωσης σας με ενέργειες που μπορεί να απαιτούνται για την διατήρηση της κράτησης.

Μια κράτηση είναι σε ισχύ μόνο αν ληφθεί η σχετική επιβεβαίωση της από το Ξενοδοχείο που θα αναφέρει την οριστική δέσμευση του προσφερόμενου δωματίου και θα περιγράφει τις ακριβείς ημερομηνίες, τον τύπο δωματίου, τον αριθμό διαμενόντων, την τιμή διαμονής και τις πολιτικές πληρωμών και ακυρώσεων. Η προσφορά διαμονής ή μια προσωρινή δέσμευση ημερομηνιών δεν αποτελεί κράτηση αν δεν συνοδεύεται από ρητή αναφορά σε κράτηση του δωματίου.

Σε περίπτωση που από την πλευρά σας προκύψει διαφορά από τα αρχικά στοιχεία κράτησης για τα οποία λάβατε σχετική επιβεβαίωση (διαφορετικές ημερομηνίες άφιξης / αναχώρησης, διαφορετικός αριθμός διαμενόντων στο δωμάτιο), έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε εγκαίρως το Ξενοδοχείο ώστε προχωρήσει στις απαραίτητες τροποποίησεις – εφόσον είναι εφικτό και επιτρέπονται οι τροποποιήσεις της κράτησης σας βάσει των πολιτικών ακύρωσης σε ισχύ. Το Ξενοδοχείο δεν υποχρεούται να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε τροποποίηση ημερομηνιών αν δεν υπάρχει η διαθεσιμότητα να γίνει κάτι τέτοιο η αν οι πολιτικές της κράτησης δεν το επιτρέπουν. Επίσης, το Ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παροχής υπηρεσιών διαμονής αν ο αριθμός ατόμων που θα αφιχθεί στο Ξενοδοχείο είναι μεγαλύτερος από τον δηλωμένο αριθμό ατόμων στην κράτηση που επιβεβαιώθηκε κατά την επικοινωνία μας και υπερβαίνει την δηλωθείσα μέγιστη χωρητικότητα του δωματίου που αφορά η επιβεβαιωμένη κράτηση. Εξαίρεση αποτελούν τα παιδιά με ηλικία έως 3 έτη τα οποία εξυπηρετούνται σε παρκοκρέβατο και δεν χρεώνονται ως επιπλέον άτομο. Παιδιά άνω της ηλικίας των 3 ετών θεωρούνται ως επιπλέον άτομο.

Μη συμμόρφωση με τις πολιτικές του Ξενοδοχείου που λάβατε γραπτώς σχετικά με την προκαταβολή επιβεβαίωσης η την εξόφληση της κράτησης σας εντός της προβλεπόμενης περιόδου, μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της κράτησης χωρίς υποχρέωση σχετικής ενημέρωσης από το Ξενοδοχείο.

Κατά την αναχώρηση σας από το Ξενοδοχείο, οφείλετε να προχωρήσετε σε εξόφληση τυχόν επιπλέον χρεώσεων που έχουν προκύψει βάσει τιμοκαταλόγου που βρίσκεται στο δωμάτιο σας από καταναλώσεις στο mini bar δωματίου, το bar και snack bar του Ξενοδοχείου, τις εγκαταστάσεις spa, υπηρεσίες μεταφοράς κατά την αναχώρηση η την άφιξη σας, υπηρεσίες πλυσίματος / σιδερώματος ρούχων, όπως και τον φόρο διαμονής (3 € το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση).

Οι ώρα check την ημέρα της άφιξης σας είναι εως τις 15:00 και η ώρα check out κατά την αναχώρηση σας είναι έως τις 12:00.

Δυνατότητα check in νωρίτερα απο τις 15:00 η check out αργότερα από τις 11:30 μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν επιβεβαίωσης από τη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου και βάσει διαθεσιμότητας. Στις παραπάνω περιπτώσεις, ενδέχεται να εφαρμοστεί επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση αναχώρησης από το δωμάτιο αργότερα απο την οριζόμενη ώρα, το Ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει πρόσθετη χρέωση ανάλογα με την ώρα αναχώρησης και συγκεκριμένα το 50% του κόστους διανυκτέρευσης για check out έως τις 18:00 και το πλήρες ποσό διανυκτέρευσης για αναχώρηση μετά τις 18:00.

Σας γνωστοποιούμε πως:

– Στο Ξενοχοχείο δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Το Ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα άρνησης υπηρεσιών διαμονής και παραμονής στους κοινόχρηστους χώρους αν κατά την άφιξη σας ή την παρουσία σας στις εγκαταστάσεις της μονάδας έχετε μαζί κατοικίδιο.

– Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ξενοδοχείου. Εφόσον κατά τη διαμονή σας γίνει αντιληπτό οτι καπνίζετε στον εσωτερικό χώρο του δωματίου, διατηρούμε το δικαίωμα χρέωσης σας για το κόστος καθαρισμού του δωματίου όπως και το κόστος που θα προκύψει ώς ζημία για το Ξενοδοχείο απο την μη ικανότητα φιλοξενίας επισκεπτών για τη διάρκεια καθαρισμού απο τα κατάλειπα και τις μυρωδιές που προέκυψαν.

– Η χρήση του χώρου της κεντρικής πισίνας του Ξενοδοχείου είναι διαθέσιμη μόνο για τους ενοίκους του Ξενοδοχείου και απαγορεύεται η χρήση της απο εξωτερικούς επισκέπτες.

– Σε περίπτωση που ξεχάσετε αντικείμενα, τιμαλφή ή οτιδήποτε στην ιδιοκτησία σας κατά τη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο μας, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου για την επιστροφή τους, εφόσον έχουν βρεθεί. Όλα τα απολεσθέντα, τιμαλφή ή άλλα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους χώρους του Ξενοδοχείου φυλάσσονται για μια εβδομάδα από την ημερομηνία εύρεσής τους. Σε περίπτωση που ανακτηθούν αντικείμενα και τιμαλφή, το Ξενοδοχείο δεν υποχρεούται να επικοινωνήσει με τους επισκέπτες για σχετική ενημέρωση. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση για την απώλεια αντικειμένων, τιμαλφών ή άλλης ιδιοκτησίας εντός 7 ημερών από την αναχώρησή, το Ξενοδοχείο δεν θα έχει καμία υποχρέωση επιστροφής ενώ τυχόν απολεσθέντα αντικείμενα, τιμαλφή και άλλα που βρίσκονται στο ξενοδοχείο μας καταστρέφονται μετά το πέρας των 7 ημερών. Σε περίπτωση επιστροφής απολεσθέντων, τιμαλφών και άλλων αντικειμένων σε εσάς, τα έξοδα αποστολής ή ταχυμεταφορών επιβαρύνουν εσάς.